Nieuwe producten!

Instructievideo Air Jack Autokrik
juli 27, 2016
Ha-Ka sponsort Luc Heine
september 20, 2017

Nieuwe producten!

hefkussen slang diverse

Bij HA-KA zijn we continue bezig ons assortiment te verruimen. Zo ook nu: we hebben weer een aantal nieuwe producten voor u klaarstaan. Dit maal hebben we twee nieuwe producten toegevoegd aan het geheel. We leggen u graag uit wat deze producten voor u kunnen betekenen!

Gevulkaniseerde hefkussens

Wij zijn al jaren een officiële reseller van Trelleborg, en gaan graag mee in de groei van het assortiment van Trelleborg. Met de nieuwe gevulkaniseerde hefkussens hebben we weer een pareltje aan de webshop toegevoegd. De hefkussens kunnen gebruikt worden voor uiteenlopende (industriële) toepassingen. Zo kunnen hiermee auto’s, vrachtwagens en machines zonder problemen de lucht in worden gebracht. Andere zware constructies zijn natuurlijk ook geen probleem! Door het vulkanisatieproces wat is toegepast, is het polymeer extra sterk. Zo heeft u de zekerheid dat uw hefkussen het maximale gewicht aankan. Dit product is compact, handig en zeer snel te gebruiken.

Compressoren

Black en Decker is niet meteen de naam waar u aan denkt voor compressoren. Toch zijn ook zij zeer innovatief op dit gebied. Een betrouwbaar merk, handig te gebruiken en een modern jasje kenmerken de compressoren van Black en Decker. Ook wij gaan graag met de tijd mee. Daarom vanaf nu: Black en Decker compressoren in onze webshop! Deze compacte compressoren zijn snel te gebruiken, en zorgen voor maximale veiligheid. Het mobiele gebruik van de compressoren is nog een groot voordeel. Ze zijn makkelijk mee te nemen, waardoor u op ieder moment van uitzonderlijke luchtdruk kan genieten.

Comments are closed.