Pancake Lifting bag

Zo plat als een pannenkoek, dat geldt niet alleen voor ons mooie land, maar ook voor ons nieuwste hefkussen.
Voor hefsituaties waar (heel) weinig ruimte beschikbaar is, hebben we nu een lichtgewicht, super vlakke en flexibele oplossing: de Pancake Lifting bag. Dit hefkussen is supersterk en duurzaam.

Er zijn twee typen,  de kleinste is type PS, met afmetingen 1m x 1,35m.

Het grotere type, de PL, meet 1,45m x 1,95m. De pneumatische hefkussens worden gevuld met een lage luchtdruk. De maximale persluchtdruk is 1 Bar voor het kleinste type en 0,5 Bar voor het grotere. Ondanks de lage drukken kunt u gemakkelijk zware lasten liften.

hefkussen_liniaal
hefkussen heftruck
hefkussen heftruck

Pancake Small, type PS

Type PS heeft onderstaande afmetingen en kan bij een maximale druk van 1 Bar in aanvang 7,5 Ton heffen. Naarmate het hefkussen hoger heft wordt het hefvermogen kleiner; bij een slag van 300mm heft het kussen nog 2 Ton. Het hefkussen is beveiligd tegen overdruk door een overdrukventiel afgesteld op iets meer dan 1 Bar.

De prijs bedraagt € 765,00 excl. BTW en excl. Verzendkosten
De levertijd bedraagt op dit moment ca. 1 week

grafiek pancake
hefkussen
hefkussen pancake
hefkussen pancake

Pancake Large, type PL

Type PL heeft bovenstaande afmetingen en kan bij een maximale druk van 0,5 Bar in aanvang 8 Ton heffen. Naarmate het hefkussen hoger heft wordt het hefvermogen kleiner; bij een slag van 500mm heft het kussen nog bijna 2 Ton. Het hefkussen is beveiligd tegen overdruk door een overdrukventiel afgesteld op iets meer dan 0,6 Bar

De prijs bedraagt € 1.65,00 excl. BTW en excl. Verzendkosten
De levertijd bedraagt op dit moment ca. 1 week

dru grafiek pancake
pancake tekening
pancake hefkussen
Lage druk hefkussen